Орална хирургия

Орална хирургия

Оралната хирургия e лечението на хирургични заболявания на устната кухина и прилежащите към тях заболявания на лицево-челюстната област.(научи повече)

Манипулациите, които се извършват в оралната хирургия са: екстракция на заболели зъби, ретинирани зъби и отстраняване на кисти от зъбен произход
Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец е манипулация, която винаги предизвиква страх у пациентите, при които предстои да се извърши!
Ваденето на зъб и на ретиниран мъдрец при нас се извършва след точна диагностика и едва когато са изчерпани всички методи за лечение,които са известни в стоматологията!
Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец се извършва при много добро обезболяване, при спазване на всички правила за стерилност, които гарантират вашата сигурност! Ние предоставяме подробни инструкции, свързани с подготовката за манипулацията и възстановяването след операцията.
В периода след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец ние ще се грижим за безболезнено заздравяване на раната ви.
Важно е след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец да се намери решение за заместването му със зъбен имплант, мост или протеза, така че да не се стигне до разместване на съседните зъби!
Оралната хирургия и лечението в Стил Дент протича при стриктна хигиена, високотехнологична подкрепа и без никаква болка!